

Attornev Name:



2021 Delaware Trust Conference

## Certificate of Completion/Attendance and Maintenance System

Provider Name: Delaware Financial Education Alliance Course Title: 2021 Delaware Trust Conference

Provider Address: P.O. Box 494, Dover, DE 19903 (302) 674-0202

ennsylv	vania Supreme Court ID Number:	
certify	that I attended the sessions indicated below - Attorney Signature	
2021	Delaware Trust Conference Sessions	Hours Ear
	Tuesday, 10/19/21 8:30 a.m 10:00 a.m 90 minutes - 1.5 hours Speaker - Group Live: Unwinding Estate Plans Because of Changed Circumstances	
	Tuesday, 10/19/21 10:20 a.m 11:50 a.m 90 minutes - 1.5 hours Panel - Group Live: Déjà vu All Over Again – Driving the Planning Process Through the Rearview Mirror	
	Tuesday, 10/19/21 12:45 p.m 1:45 p.m 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Trust Ethics - Pleasing Everybody Pleases Nobody	
	Tuesday, 10/19/21 2:00 p.m 3:00 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: DINGS - Reactions by Other States and the IRS No-Rulings List	
	Tuesday, 10/19/21 3:15 p.m 4:15 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Divorce – Implications and Considerations Impacting Trust Administration	
	Tuesday, 10/19/21 4:30 p.m 6:00 p.m 90 minutes - 1.5 hours Panel - Group Live: : 2021 OCC Trust Banks	
	Wednesday, 10/20/21 8:00 a.m 9:30 a.m 90 minutes - 1.5 hours Speaker - Group Live: The Past Year's Most Significant Fiduciary Cases	
	Wednesday, 10/20/21 9:45 a.m 10:45 a.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: 2021 Delaware Update: Legislation, Cases, and Trends	
	Wednesday, 10/20/21 11:00 a.m 12:00 p.m 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: QSBS: Quest for Quantum Exclusions (Queries, Qualms, Qualifications & QOZ)	
	Wednesday, 10/20/21 1:00 p.m 2:00 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Trust Ethics - Diversifying the Financial Services Industry: Solutions for an Inclusive Future	
	Wednesday, 10/20/21 2:15 p.m 3:15 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Unitrust Conversion V. Power to Adjust: How? When? Why?	
	Wednesday, 10/20/21 3:30 p.m 4:30 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: 21st Century Philanthropy: A High-Impact, Trust*-Based, Multi-Generational Conversation	
	Wednesday, 10/20/21 4:45 p.m 5:45 p.m 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Trust Termination Best Practices	
On D	emand Sessions - Panels - 60 minutes - 1.0 hour each - Session 1 - International Trusts	
	y that the attendee named above attended the activity sessions indicated and based upon actual records of attendance, be credited with: Total Hours Earned	
Atten bearir	of hours, including: Enhanced Ethics credits. dance has been verified at sessions og official stamp and has been acknowledged by: Renee Rau - Delaware Bankers Association ance Fee Calculation: Pennsylvania grants one (1) CLE credit for each 60 minutes of attendance at an approved course. A \$1.50 per credi	it hour fee
	ance Fee Calculation: Pennsylvania grants one (1) CLE credit for each 60 minutes of attendance at an approved course. A \$1.50 per credi d for each credit reported and any additional half hour increment.	n nour tee

1 hour = \$1.50 1.5 to 2 hours = \$3.00 2.5 to 3 hours = \$4.50 3.5 to 4 hours = \$6.00 4.5 to 5 hours = \$7.50 5 .5 to 6 hours = \$9.00 6.5 to 7 hours = \$10.50 7.5 to 8 hours = \$12.00 etc...